Filteren op

Categorie

Merken

Reset this group

Maat

Prijs

€ 30 - € 765

Categorieën

Overzicht van producten van fabrikant MAMMUT EXTREME

Mammut Extreme

Mammut staat voor Zwitserse kwaliteit, voor een hoge performantie en voor een berguitrusting die lang meegaat. Het merk startte als een kleine touwenfabrikant in 1862 en groeide door de jaren heen tot het merk dat u nu kent. Mammut heeft tegenwoordig niet enkel touwen in collectie, maar ook (alpine) kleding, schoenen, slaapzakken, rugzakken en nog veel meer. Ook deel van de collectie is Eiger Extreme: de top-alpine lijn van Mammut. Hieronder vindt u de producten uit deze top lijn die wij op voorraad hebben.

Mammut Extreme


In 1995 zag de eerste generatie Mammut Extreme het daglicht. Deze collectie vormde voor Mammut het keerpunt van hardwaremerk naar allround leverancier en gaf Mammut een naam in de buitensport kledingsector. De producten uit de Mammut Extreme collectie werden en worden nog steeds ontwikkeld in samenwerking met top alpinisten, ze staan voor een uitstekende functionaliteit en kwaliteit.


2017: vierde generatie


In 2017 kwam de vierde generatie Mammut Eiger Extreme op de markt, deze collectie stelt nog steeds normen voor bergsportkleding. Het biedt kleding geschikt voor hoge alpine expedities, tourskieën, ijsklimmen, enz. Kortom het vormt het perfecte productsysteem voor extreme scenario’s. De functionaliteit, het design en de lichtheid zijn niet gewoon gebaseerd op eerdere successen: de Mammut Eiger Extreme collectie bepaalt mee de transformaties binnen de bergsport en helpt actief met de vorming ervan. Een mooi voorbeeld hiervan is dat de gehele collectie beschikbaar is in zowel een heren als dames versie. Vrouwen die extreme bergsporten beoefenen hoeven dus niet langer tevreden te zijn met, niet altijd even goed passende, herenkleding.

Meer