Petzl lampen

Nieuwe lampen van Petzl

Petzl bestaat vijftig jaar en blijft innoveren! Dit jaar brachten ze zelfs twee lampen uit ondanks de moeilijke corona-situatie. Een compleet nieuwe lamp onder de naam Iko en een limited edition Tikka core. Hieronder worden beide lampen uitgebreid beschreven.

Iko Core

Iko Core Comfort

Optimaal comfort

Een innovatief, strak ontwerp met een halfharde, waterafstotende AIRFIT hoofdband met nauwkeurige instelmogelijkheden en een achterin gedragen energiebron, waardoor de hoofdlamp gebalanceerd en bijna onmerkbaar is om te dragen.
 

Iko Core gewicht

Uitstekende gewicht/prestatie ratio

IKO CORE levert 500 lumen voor slechts 79 g en gebruikt meerdere LED's om de verlichting gelijkmatig te verdelen.
 

Iko Core Hybrid

HYBRID CONCEPT-constructie

Compatibel met de CORE oplaadbare batterij of 3 standaard AAA-batterijen. Een praktische en flexibele oplossing waarvoor geen adapter nodig is. Bij de Iko Core is een CORE oplaadbare batterij inbegrepen, geen AAA-batterijen.
 

Iko Core Lantaarn

Compact samenvouwbaar + lantaarn

De lamp is compact samenvouwbaar, ideaal voor transport. Bovendien kan het ingenieus omgezet worden tot een lantaarn omdat het licht doorheen het opbergzakje van de lamp verspreid wordt.
 

Tikka Core

Tikka core

Tikka Core hoofdband

Hoofdband met unieke graphics

Ter gelegenheid van zijn 50ste verjaardag heeft Petzl een hoofdlamp in beperkte oplage gelanceerd met een hoofdband met unieke graphics.
 

Tika Core Lumen

300 lumen voor wandelen, kamperen, ...

Eenvoudig en compact biedt de TIKKA CORE-hoofdlamp een helderheid van 300 lumen voor nabijheidsverlichting en beweging over korte afstanden. Het is handig voor buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen of op reis.
 

Tikka Core rood licht

Rode verlichting + fofsforescerende reflector

Door de fosforescerende reflector is de lamp goed vindbaar in het donker en door de rode verlichting wordt voorkomen dat gebruikers elkaar verblinden tijdens groepsactiviteiten.
 

Tikka Core Hybrid

HYBRID CONCEPT-constructie

Compatibel met de CORE oplaadbare batterij of 3 standaard AAA-batterijen. Een praktische en flexibele oplossing waarvoor geen adapter nodig is. Bij de Tikka Core is een CORE oplaadbare batterij inbegrepen, geen AAA-batterijen.